Dato Søndag d. 5. december 2021, kl. 14:00
Medvirkende
Christianskirkens Koncertkor, Pianist Cristina Ana, læsere fra menigheden, organist Ilona Lobmayer, liturg Ulla Elvira Hermann
International Gudstjeneste med de 9 læsninger på ni sprog

International gudstjeneste med fællessalmer og korsang

Søndag den 5. december kl. 14.00 kan man i Christianskirken, Sønderborg komme til International gudstjeneste: De 9 læsninger på 9 forskellige sprog.

Liturg er sognepræst Ulla Elvira Hermann.  Christianskirkens Koncertkor medvirker under ledelse af kirkens organist Ilona Lobmayer og pianist Cristina Ana. Koncertkoret er et blandet kor der består af 18 dygtige sangere. Koret skal synge 6 korsatser på 6 forskellige sprog: latin, tysk, ungarsk, fransk, engelsk og dansk.

Man kan høre fem europæiske julesange arrangeret for blandet kor og klaver af den ungarske komponist Aurél Tillai (f. 1930). Tillai er også en anerkendt og respekteret kordirigent både i sit hjemland og i udlandet. Hans Europæiske julesange (Venite adoremus Dominum) er et fremragende og meget stemningsfuldt arrangement af populære og iørefaldende julesange som fx O du Fröhliche og We wish you a merry Christmas.

Koret skal også synge en ganske ny dansk adventssalme ”Hold håbet op” arrangeret af Phillip Faber i 2020. Det er en meget smuk og stille korsats hvor salmemelodien synges af forskellige stemmegrupper på skift, og det giver en dejligt skiftende klang.

Vel mødt til en spændende og usædvanligt smuk adventsgudstjeneste!

CORONAPAS SKAL FOREVISES!