Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Babysalmesang

OKT
06

Babysalmesang


Dato Torsdag d. 6. oktober 2022, kl. 10:30
Sted Christianskirken, Sønderborg, Ringgade 102, 6400 Sønderborg
Pris
Gratis
Babysalmesang

Babysalmesang i Christianskirken er med organist Ilona Lobmayer og er for alle forældre med børn i alderen 1- 9 måneder. Det er ingen forudsætning, at du kender salmerne eller er vant til at komme i kirken. Alle er velkomne!

Babysalmesang er en kirkelig aktivitet med en stille stund, hvor tanker og fantasi kan få frit spil, og hvor der er mulighed for et ganske særligt nærvær mellem forældre og barn. Gennem sang, dans, bevægelser og få ord, er babysalmesang med til at gøre forældre og barn fortrolig med kirken og med hinanden.

Babysalmesang er den aktivitet i din barsel, der giver dig stor mulighed for nærhed med dit barn - en mulighed for et roligt afbræk i en travl hverdag, hvor kirkens rum giver dig tryghed og ro til at være i kontakt med dit barn. Et forløb med babysalmesang strækker sig over 6 torsdage fra kl. 10.30 – ca. 11.15. Efter den sidste gang babysalmesang er der kaffe/te i Christiansgården og det er gratis.

Tilmelding med mobilnummer, mailadresse samt dit og barnets navn og fødselsdato sendes til organist@christianskirken.net   

Husk at angive om vi evt. må bruge fotos af jer på hjemmeside og i brochurer.