Foredrag med Troels Krøyer - formand H. C. Ørsted selskabet

Dato Onsdag d. 19. januar 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:45
40,- kr.
Foredrag med Troels Krøyer -  formand H. C. Ørsted selskabet

Formanden for H.C. Ørsted selskabet i Rudkøbing, Troels Krøyer, kommer og fortæller om to af Guldalderens store personligheder brødrene H.C. Ørsted og A.S. Ørsted. De to brødre var venner af både Adam Oehlenschläger  og H.C. Andersen.                                          Troels Krøyer vil også fortælle om Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen og om, hvordan den opdagelse ændrede verden. Vi vil også kunne synge om Ørsted. Sidste år udskrev Selskabet en konkurrence om at skrive en hyldestsang til Ørsted. De fire bedste sange en blevet trykt i et lille sanghæfte som bliver medbragt på dagen. En initiativtager til denne sang-konkurrence var sognepræst Hanne Davidsen i Rudkøbing. Hanne er datter af pastor Granum-Jensen, som vil være menigheden bekendt!

Husk tilmelding: Arrangementet koster 40,- inkl. traktement i pausen. Tilmelding senest tirsdag d. 18. januar kl. 12.00 på sms eller tlf. 6120 8697